Fujitsu Financial Services

Fujitsu Financial Services

Innovativa finansiella erbjudanden för Fujitsu Workplace-lösningar

Med Fujitsu Financial Services får du morgondagens teknik idag. Med unika och skräddarsydda finansiella lösningar hjälper vi dig med din krympande budget, överföringen av tekniska risker och spridningen av finansiella risker.

Finansiering är den viktigaste komponenten när du ska fatta IT-investeringsbeslut

Fujitsu Financial Services kombinerar ekonomisk och kommersiell expertis för att säkerställa att finansieringsstrategin för din IT-miljö – inklusive maskinvara, programvara och tjänster – underbyggs av flexibla betalningsvillkor som är anpassade till dina affärsmål och ekonomiska mål. På så sätt hjälper Fujitsu Financial Services stora och medelstora företag, myndigheter och organisationer inom den offentliga sektorn att optimera de ekonomiska och livscykelrelaterade aspekterna av sin IT-miljö.

Våra finansiella tjänster sträcker sig bortom enkel finansiering av förvärv av den senaste tekniken. Vi vill skapa ett nära samarbete för att justera kostnaderna för dina IT-investeringar. Vi konstruerar specialanpassade betalningslösningar, som är baserade på vår flexibla modulbaserade portfölj med finansieringslösningar, som omfattar lösningar för betalning på användningsbasis och betalning allt eftersom verksamheten växer. Vi erbjuder rådgivning så att du kan anpassa dina IT-utgifter till intäktsflöde eller budgetar och därmed göra prognoser och skapa budgetar för längre perioder. Våra tjänster täcker hela livscykeln – finansiell planering, teknikbyte, förvärv, ekonomihantering och utrangering av tillgångar i din IT-miljö –så att du kan koncentrera dig på kärnverksamheten.