Dra nytta av konsumenttekniken med rätt BYOD-säkerhetslösningar! Dra nytta av konsumenttekniken med rätt BYOD-säkerhetslösningar!
Dra nytta av konsumenttekniken med rätt BYOD-säkerhetslösningar!
Intel® Core™ vPro™ processor family

BYOD-säkerhetslösningar

Du vet att du inte har råd att strunta i den här växande IT-megatrenden – men inte vilka säkerhetslösningar du ska välja.

Du vet att du inte har råd att strunta i den här växande IT-megatrenden – men inte vilka säkerhetslösningar du ska välja.

Det är ett faktum: BYOD är ingen fluga. Allt fler anställda tar med sig egna smartphones och surfplattor till jobbet, och vill komma åt företagsinformation på dem. Ofta uppmuntras BYOD uppifrån: ledningen vill ha åtkomst till e-post och kalendrar via iPad, och IT-chefen pressas att genomföra förändringen för att inte framställa IT-avdelningen i dålig dager.

Det finns dessutom nya säkerhetsproblem i dag: vi är vana vid att alltid vara anslutna och mobila, generation Y ser BYOD som en självklarhet och vi samarbetar allt oftare globalt. Då måste det finnas effektiva BYOD-säkerhetslösningar i bruk. Det råder ingen tvekan om att organisationen har fördelar att hämta i en BYOD-lösning.

Men hur hittar du rätt BYOD-säkerhetslösning, så att företagets data förblir säkra när ni implementerar en BYOD-strategi?

Fujitsu erbjuder produkter och lösningar som hjälper dig att skydda företagets nätverk, data och tjänster. De gör det samtidigt enkelt att komma åt information och effektiviserar kommunikationen, vilket kan förbättra produktiviteten. Vi ska inte glömma den ständigt föränderliga hotbilden och de allt fler dataintrången.

Vi vet att rätt BYOD-säkerhetslösning är viktig för BYOD-strategin. Du behöver uppfylla krav på säkerhet och efterlevnad, med rollbaserade tjänster som tar hänsyn till enheter och geografisk plats, som:

  • programåtkomst som definieras med säkerhetspolicyer, plats och enhetstyp, för att hantera risker och skydda sekretess
  • säkra, tillförlitliga datacenter för den virtualiserade miljön
  • och slutligen möjligheten att fjärrlåsa och helt ta bort alla data på företagsenheter, och att bara ta bort företagsdata på privata enheter.

Det är här vi på Fujitsu kan hjälpa till.

Ta kontakt med oss – vi har produkter och tjänster som hjälper dig att implementera en bra BYOD-säkerhetslösning.


Kontakta oss