Locka till dig generation Y med modern kommunikationsteknik för arbetsplatser Locka till dig generation Y med modern kommunikationsteknik för arbetsplatser
Locka till dig generation Y med modern kommunikationsteknik för arbetsplatser
Intel® Core™ vPro™ processor family

Kommunikationsteknik för arbetsplatser

Funderar du på hur du kan förändra kommunikationsinfrastrukturen? Utvärderar du er nuvarande kommunikationsteknik och undrar om ni uppfyller unga medarbetares förväntningar?

Funderar du på hur du kan förändra kommunikationsinfrastrukturen? Utvärderar du er nuvarande kommunikationsteknik och undrar om ni uppfyller unga medarbetares förväntningar?

Självklart att det är en fördel att dra nytta av den yngre generationen. Generation Y väntar sig kommunikationsteknik som ger möjligheter, och det är bra för alla. Se till att medarbetarna kan göra sitt bästa och jobba innovativt. Så tänker framtidsförberedda organisationer! Organisationer som tänker framåt lockar till sig motiverade och talangfulla medarbetare med viktiga egenskaper.

Generation Y har vuxit upp med teknik i en superansluten värld. Den är helt naturlig för dem.

De är dessutom lagspelare och gillar att samarbeta. De vet hur man verkligen drar nytta av UC&C (enhetlig kommunikation och samarbete).

Så hur skapar du en flexibel och engagerande arbetsplats, med modern kommunikationsteknik, som lockar till sig de allra bäst kvalificerade medarbetarna?

Fujitsu har storleken, tekniken och expertisen som hjälper företag att göra mesta möjliga av samarbetsinfrastrukturen och kommunikationstekniken. Vi är en guldcertifierad Microsoft-partner och har högkvalificerade specialister och stor erfarenhet av Microsofts samarbetsteknik som Microsoft Lync, som vi började införa som en ny pilotlösning ovanpå befintliga Microsoft-programsystem som Microsoft Exchange och Microsoft SharePoint. Det bildar en heltäckande UC&C-lösningsstack som ger användarerfarenhet och acceptans. På vissa innovativa frontend-enheter, som utvalda modeller i Fujitsu PC ESPRIMO-serien, finns ett läge som kallas Low Power Active Mode (ativt lågströmsläge). Det innebär att enheten kan ersätta en traditionell telefon och ge användaren nya möjligheter.

Det är här vi på Fujitsu kan hjälpa till.

Ta kontakt med oss – vi har produkter och tjänster som hjälper dig att hitta rätt kommunikationsteknik för arbetsplatsen.


Kontakta oss