Sinnesro, med rätt lösningar för virtualiseringssäkerhet! Sinnesro, med rätt lösningar för virtualiseringssäkerhet!
Sinnesro, med rätt lösningar för virtualiseringssäkerhet!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Lösningar för virtualiseringssäkerhet

Är du intresserad av fördelarna med virtualisering, men oroar dig för möjliga säkerhetsproblem och att inte hitta rätt lösningar för virtualiseringssäkerhet?

Är du intresserad av fördelarna med virtualisering, men oroar dig för möjliga säkerhetsproblem och att inte hitta rätt lösningar för virtualiseringssäkerhet?

Det blir allt mer komplicerat att hantera arbetsplatsinfrastrukturer. IT-chefer ställs inför utmaningar inom kostnadsstyrning, säkerhet, mobilitet och konsumentisering – särskilt med tanke på det alltmer populära BYOD-konceptet (bring your own device). Virtualisering är ett effektivt sätt att uppfylla de här allt mer skiftande kraven. Det ger även företag möjlighet att lägga mindre tid och pengar på administration, öka flexibiliteten och förbättra servicekvaliteten i olika användarroller.

När alla data ligger centralt minimerar du dessutom risken för datastöld. Att data säkerhetskopieras beror inte längre på slutanvändaren, och därmed minimerar du risken för dataförluster och förbättrar IT-säkerheten.

Det finns dock fallgropar, och dem undviker du med en betrodd partner som hjälper dig att implementera och hantera lösningar för virtualiseringssäkerhet.

Så, hur hittar du rätt partner för företagets virtualiseringsstrategi och de säkerhetsfrågor som kan uppstå i samband med den?

Oavsett vilken virtualiseringsteknik som passar kunden bäst tillhandahåller Fujitsu en lösning för virtuella klienter från en enda källa för slutanvändarnas dynamiska arbetsmiljöer.

Fujitsus infrastrukturprodukter för datacentret, som FUJITSU Server PRIMERGY och FUJITSU Storage ETERNUS, är en utmärkt bas. De här produkterna, och de åtkomstenheter som används i kontexten, är certifierade för alla marknadsledande virtualiseringsprodukter och har fungerat väl i otaliga virtualiseringsprojekt.

Fujitsu tar efterlevnad, säkerhet och sekretess på största allvar, och vi tar fram teknik som löser problemen. Vi tillämpar ett holistiskt säkerhetskoncept som undviker svaga länkar eftersom molntjänsterna tillhandahålls från flera standardiserade platser som är konfigurerade så att de ger hög tillgänglighet och certifierad säkerhet, till exempel TÜV nivå 4 (fysisk datasäkerhet), ISO 27001 (med mera) och BSI-certifieringar. Det garanterar att vi efterlever de strängaste standarderna för säkerhet och efterlevnad.

Det är därför det är bra att samarbeta med Fujitsu.

Ta kontakt med oss – vi har produkter och tjänster som hjälper dig att implementera säkerhetslösningar för virtualisering.


Kontakta oss