Vinn dragkampen om de mest attraktiva medarbetarna – med rätt tekniklösningar Vinn dragkampen om de mest attraktiva medarbetarna – med rätt tekniklösningar
Vinn dragkampen om de mest attraktiva medarbetarna – med rätt tekniklösningar
Intel Inside®. Bättre produktivitet på utsidan
Med Intel® Core™ i7 vPro™-processor.

Tekniklösningar för arbetsplatsen

Är du redo för förändring, med nya tekniklösningar för arbetsplatsen?

Är du redo för förändring, med nya tekniklösningar för arbetsplatsen?

Frågar du dig varför förändringarna behövs?

Generation Y blir snart den dominerande generationen på arbetsmarknaden, och det är viktigt att dra nytta av potentialen. De här medarbetarna är flexibla, och som arbetsgivare behöver du anpassa dig snabbt för att det ska bära frukt. Det är dessutom uppenbart att trender som den här generationen har gett upphov till, som BYOD, bara kommer att bli starkare när de kommer ut på arbetsmarknaden. Den här generationen har helt nya förväntningar på arbetsgivaren: de vill ha tillgång till information på surfplattan och den bärbara datorn. Inte alla arbetsplatser kan erbjuda det. Yngre medarbetare är vana att vara flexibla och har hela sitt liv på mobila enheter. Då verkar traditionella arbetsplatsstrukturer stela och hindrande. Den som vill locka till sig de bästa medarbetarna och behålla dem får erbjuda de senaste tekniklösningarna och därmed en flexibel och engagerande arbetsplats.

Så, hur kan du erbjuda attraktiva tekniklösningar och locka till dig de mest attraktiva medarbetarna?

Vi på Fujitsu vet att tekniken är viktig för den här generationen, i såväl arbetsliv som privatliv. De vill använda sociala medier, snabbmeddelanden, bloggar och wikier, snarare än traditionella kommunikationsverktyg. De förväntar sig teknik som ger mervärde både i privatlivet och arbetslivet, och att jobba innovativt och samarbeta.

Vi på Fujitsu är bra på att hjälpa organisationer med produkter och tjänster som skapar arbetsplatser där de anställda kan göra mer. Våra kunder ser att de kan optimera arbetsmiljön och därmed bygga arbetsplatser som är centrerade kring medarbetarna. Det betyder smarta, moderna strukturer som fungerar både nu och i framtiden.

Det är här vi på Fujitsu kan hjälpa till.

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa dig att utvärdera arbetsplatsen och hitta rätt tekniklösningar – som lockar rätt medarbetare.


Kontakta oss